Smarthome Oplossingen

Somfy Smarthome Oplossingen

De Tahoma Switch verbindt het slimme huis van Somfy. Met de slimme radiatorthermostaat kun je de temperatuur verlagen als je weggaat en bespaar je op stookkosten. Je kunt ook je camera’s en verlichting in de app opnemen voor extra veiligheid en controle.

Met de app kun je al je slimme producten in huis draadloos bedienen. Je kiest zelf welke apparaten reageren, zoals de screens, de garagedeur of de verlichting.

Slimme sensoren in huis zorgen voor meer comfort en lagere energiekosten. Voeg ze toe aan je huis en ervaar een slimmer dagelijks leven!

Met de Tahoma Switch kunt u al uw Smart Home-apparaten eenvoudig en op afstand bedienen. Deze slimme schakelaar centraliseert en verbindt uw elektrische rolluiken, jaloezieën, verlichting, camera’s, alarmsystemen en meer. U kunt tot wel 300 Somfy- en andere partnerproducten koppelen en uitbreiden met deze schakelaar.

De Tahoma Switch maakt uw leven comfortabeler en veiliger. U kunt uw apparaten programmeren om te reageren op tijd, temperatuur of zonsondergang. Zo kunt u uw huis koel houden in de zomer, uw meubels, planten en huisdieren beschermen tegen de zon, en energie besparen. U kunt ook uw verlichting en zonwering inschakelen of sluiten om de indruk te wekken dat u thuis bent, zelfs als u dat niet bent. En als u twijfelt of u iets vergeten bent, kunt u met de app altijd de status van uw apparaten controleren en aanpassen.

De Tahoma Switch is ook compatibel met spraakherkenning en werkt samen met Alexa, Google Assistant en Apple Home. Zo kunt u uw Smart Home nog makkelijker besturen met uw stem. De Tahoma Switch geeft u ook alle informatie die u nodig heeft over uw zonweringsproducten, zoals het batterijniveau, de signaalsterkte en de openingsgraad.

De Tahoma Switch is de eerste Smart Control die u alles biedt wat u nodig heeft voor een slim en comfortabel huis.

Opzoek naar inspiratie?

Plan een kennismaking

Dit hebben we in huis