Pergolazonwering: de weervaste beschutting in elk seizoen

Kwaliteit, comfort en luxe met de pergola's van markilux

Unieke kenmerken en voordelen van markilux pergola’s

Pergola, stoffen overkapping of schaduwdoeken

Dankzij de staanders aan beide uiteinden kunt u zowel kleine als grote oppervlakken tot 30m2 uit één stuk te voorzien van schaduw. Door het koppelen van de schermen is hier zelfs een veelvoud van mogelijk.

Pergola’s zijn bij uitstek geschikt voor kwetsbare gevels en uitbouwen omdat uw gevel dankzij de staanders veel meer ontzien wordt in alle duw- en trekkrachten die gepaard gaan bij de diverse weersomstandigheden en hierdoor blijvend stabiel. Zélfs tijdens de herfstachtige dagen kunt u comfortabel blijven genieten van uw tuinkamer of terras en kunt u met bijvoorbeeld heaters en verlichting nog meer woongenot creëren.

De geleiderails zijn voorzien van een uniek trackfix systeem in combinatie met ritsgeleiding aan de beide zijkanten van het doek, deze combinatie zorgt voor een optimale doekspanning waardoor er geen kieren ontstaan aan de zijkant het doek mooi gespannen hangt waardoor uw gehele scherm veel minder windgevoelig is. Dankzij de geïntegreerde waterafvoer kunt u ook op de mindere en regenachtige dagen heerlijk comfortabel buiten leven en uw scherm uit laten staan.

Alle pergola’s zijn helemaal persoonlijk af te stylen met LED-verlichting, LED-Line verlichting, heaters, spots, en verstelbare staanders. En voor wie nog meer pirvacy of beschutting wil is er de Volant-Plus en screens.

Kortom, houdt u van comfort, luxe en genieten van het leven en maakt u graag optimaal gebruik van uw tuin en terras? Dan is de pergola een absolute aanrader!

Cubic

De markilux pergola Cubic heeft een strakke rechte vorm en daarmee een echt tijdloze en prachtige klassieker.

Met zijn maximale uitval van 6 meter en 6 meter breedte heeft u een royaal oppervlak om een heerlijke schaduwplek te creëren en tot in de late uurtjes comfortabel buiten te zitten.

Zelfs met wind en regen kunt u heerlijk beschut buiten zitten. En dankzij de tal van mooie doekkleuren maakt u moeiteloos een prachtig en comfortabel verlengstuk van uw interieur.

 

Classic

Met de Pergola Classic heeft u keuze uit vierkante of ronde staanders en is het frame mooi afgerond. De Classic past dan ook perfect bij alle interieurstijlen en tuinarchitectuur.

Ook hier heeft u een uitval van maximaal 6 meter en breedte van ook 6 meter. En kunt u net als bij de Cubic kiezen uit tal van uitbreidingsopties; kies bijvoorbeeld voor Solar aansturing en bediening via de app voor nog meer comfort en gemak.

 

Style

Het allernieuwste en mooiste staaltje vakwerk van markilux; de pergola Style.

Deze ontzettend mooie pergola kenmerkt zich vooral door de strakke kubischtische belijning en vormgeving en dankzij de welbekende kwaliteiten zoals in de Cubic en Classic zijn de verwachtingen van deze mooierd dan ook heel hoog.

Op en top design, doordacht en perfect passend bij elk type woning en terras. Met de nieuwe pergola Style heeft u gegarandeerd de allermooiste onder de zon.

Compact

De Markilux Pergola Compact; nét iets kleiner en ranker dan de Classic en daardoor bij uitstek geschikt voor de iets kleinere terrassen of balkons.

Maar zijn compacte vormgeving betekend niet dat u minder opties heeft, juist integendeel! Ook hier kunt u geheel naar smaak en naar wens uw eigen stijl bepalen dankzij de vele mogelijkheden. 

Meer weten welke opties voor u mogelijk zijn? We laten ze graag aan u zien in onze showroom!

De pergola compact heeft een maximale uitval van 4 meter en kan tot 4,5 meter breed. 

Stretch

De Markilux Pergola Stretch vouwt zich als het ware op met mooie grote sierlijke lussen waardoor deze voor de nog grotere oppervlakten bij uitstek geschikt is. Dankzij deze mooie en functionele vormgeving ontstaat er een prachtige ambiance waar genieten en ontspannen helemaal samen komen. 

Het systeem kan individueel worden vormgegeven met LED-verlichting, warmtestralers en wind- en zichtbescherming aan de zijkant.

De Markilux Pergola Stretch is geschikt voor oppervlaktes tot 7 × 7 meter en kan naadloos worden gemonteerd met een waterdichte en vlamvertragende Markilux doekcollectie. Een perfecte keuze voor horeca en verfijnde particuliere architectuur.

Extra mogelijkheden en opties

Met een Markilux Pergola haalt u de beste en de betrouwbaarste kwaliteit in huis met luxe en comfort met veel uitbreidingsmogelijkheden door middel van ledline of spot verlichting, uitrolbare volant, in hoogte verstelbare staanders en heaters.

Met de markilux volant-plus voegt verticale zon- en privacybescherming toe, waardoor een private en bijzondere sfeer wordt gecreëerd.

Ook de in hoogte verstelbare staanders zijn een uitkomst voor extra schaduw of bij regen. De staanders zijn handmatig in hoogte te stellen of elektrisch voor het ultieme comfort en gemak.

Wilt u in alle seizoenen heerlijk tot in de late uurtjes lekker buiten kunnen zitten? Dan zijn de LED-line verlichting en heaters zeker een aanrader om het hele jaar door te kunnen genieten in uw favoriete buitenruimte. En doordat uw pergola dankzij de Somfy motoren al slim is kunt u overal en waar u maar wilt uw pergola bedienen. Sluit u deze aan op een zon- en windautomaat dan weet u zeker dat u bij ongunstige weersomstandigheden uw scherm altijd veilig is.

Weten wat voor u de mogelijkheden zijn?

Plan via deze link een vrijblijvend adviesgesprek in op uw locatie of in onze showroom en maak kennis met al onze mogelijkheden