Pergolazonwering: beschutting, comfort en luxe in elk seizoen

Kwaliteit en Comfort van Markilux Pergola’s

Unieke Kenmerken en voordelen van Markilux Pergola’s

Dankzij de staanders aan beide uiteinden kunt u zowel kleine als grote oppervlakken tot 30m2 uit één stuk te voorzien van schaduw. Door het koppelen van de schermen is hier zelfs een veelvoud van mogelijk.

Pergola’s zijn bij uitstek geschikt voor kwetsbare gevels en uitbouwen omdat uw gevel dankzij de staanders veel meer ontzien wordt in alle duw- en trekkrachten die gepaard gaan bij de diverse weersomstandigheden en hierdoor blijvend stabiel. Zélfs tijdens de herfstachtige dagen kunt u comfortabel blijven genieten van uw tuinkamer of terras en kunt u met bijvoorbeeld heaters en verlichting nog meer woongenot creëren.

De geleiderails zijn voorzien van een uniek trackfix systeem in combinatie met ritsgeleiding aan de beide zijkanten van het doek, deze combinatie zorgt voor een optimale doekspanning waardoor er geen kieren ontstaan aan de zijkant het doek mooi gespannen hangt en uw gehele scherm veel minder windgevoelig is. Dankzij de geïntegreerde waterafvoer kunt u ook op de mindere en regenachtige dagen heerlijk comfortabel buiten leven en uw scherm uit laten staan.

Markilux Pergola

Als u op zoek bent naar de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl voor uw buitenruimte, dan zijn de Markilux pergola’s de perfecte keuze voor u.

Onze Markilux pergola’s bieden de perfecte oplossing voor het creëren van schaduw en bescherming tegen de zon en regen en worden gemaakt onder zeer strenge kwaliteitseisen.  Door de bevestiging aan het gebouw en door middel van steunpalen zijn pergolamodellen bijzonder windbestendig en veilig.


Een pergola is daarmee ook de perfecte oplossing voor grotere oppervlakten, horeca, dakterrassen en diverse balkonsituaties.Behalve dat heeft een pergola een prachtige en unieke vormgeving waarmee u geheel naar eigen wens en smaak een statement kunt maken en meerwaarde kunt creëren aan uw woning en wooncomfort.


Met de geïntegreerde verlichting en verwarming kunt u zelfs in alle seizoenen uw genieten van uw buitenruimte, ongeacht het weer of het tijdstip van de dag.Onze Markilux pergola’s zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, (evt linken-> Classic, Cubic en Compact of probeer gratis via de configurator of een van de modellen bij u past.


Meer weten?
We voorzien graag in een deskundig advies bij u thuis.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel direct naar 055-2340304

Extra mogelijkheden

Met een Markilux Pergola haalt u de beste en de betrouwbaarste kwaliteit in huis met luxe en comfort met veel uitbreidingsmogelijkheden door middel van ledline of spot verlichting, uitrolbare volant, in hoogte verstelbare staanders en heaters.

Met de Markilux Volant-plus voegt verticale zon- en privacybescherming toe, waardoor een private en bijzondere sfeer wordt gecreëerd.

Ook de in hoogte verstelbare staanders zijn een uitkomst voor extra schaduw of bij regen.  De staanders zijn handmatig in hoogte te stellen of elektrisch voor het ultieme comfort

Tot in de late uurtjes lekker buiten zitten?

Met de de ledline verlichting en optionele heaters kunt u uw favoriete buitenruimte naar eigen wens vormgeven en het hele jaar door gebruiken.

 

SmartHome

Sluit uw pergola aan op elke gewenst SmartHome systeem zodat u overal en te aller tijde de controle heeft of koppel uw systeem aan een zon- en windautomaat zodat u bij ongunstige weersomstandigheden zeker weet dat uw scherm veilig is.

Markilux Pergola Cubic

De nieuwe Markilux Pergola Cubic heeft een functioneel, helder en tijdloos ontwerp gebaseerd op kubusvormige vereenvoudiging.
Het model integreert zich harmonieus en indrukwekkend in de hedendaagse moderne architectuur en overtuigt niet alleen door zijn hoogwaardige afwerking.
Het biedt tal van extra’s voor meer schaduw, licht en warmte met zijn strakke vormentaal.
Het heeft vierkante staanders/vorm, een maximale uitval van 6 meter en breedte van 6 meter, een gesloten cassette, Tracfix doekgeleiding; doek opgesloten in geleiders/geen kieren, verstelbare staanders mogelijk, geïntegreerd regenwater afvoer, led-spots en led-line mogelijk, kan gekoppeld worden, volant-plus mogelijk met solar bediening en verzwaringskasten wanneer montage in fundament niet mogelijk is.

Markilux Pergola Classic

De Markilux Pergola Classic is een schermsysteem op slanke staanders en met zijdelingse geleiders dat zorgt voor een groot schaduwoppervlak. Het systeem trotseert weer en wind tot windkracht 6 (windweerstandsklasse 3). Met de Markilux Volant-plus en veelzijdige verlichtingsopties en staandervarianten kunt u uw favoriete plekje buiten naar wens vormgeven en tot in de late uurtjes genieten.

De Pergola Classic heeft vierkante of ronde staanders, een maximale uitval van 6 meter en een maximale breedte van 6 meter. Het doek wordt opgesloten in geleiders waardoor er geen kieren ontstaan (Tracfix doekgeleiding). De staanders zijn verstelbaar en er is een geïntegreerd regenwater afvoersysteem aanwezig. Verder zijn er led-spots en led-line mogelijkheden en kan de Pergola Classic gekoppeld worden. Wanneer montage in fundament niet mogelijk is, zijn er verzwaringskasten beschikbaar.

Markilux Pergola Stretch

De Markilux Pergola Stretch biedt bescherming tegen de zon en andere weersomstandigheden met een ritmische en ruimtebesparende vouwtechniek waardoor grote oppervlakken van schaduw kunnen worden voorzien en er een bijzondere ambiance ontstaat. Het systeem kan individueel worden vormgegeven met LED-verlichting, warmtestralers en wind- en zichtbescherming aan de zijkant en is perfect voor horeca en verfijnde particuliere architectuur. De Markilux Pergola Stretch is geschikt voor oppervlaktes tot 7 × 7 meter en kan naadloos worden gemonteerd met een waterdichte en vlamvertragende Markilux doekcollectie.

Markilux Pergola Compact

De Markilux Pergola Compact biedt hoogwaardige bescherming tegen zon en regen en zorgt ervoor dat u veel onbezorgde uren in de buitenlucht kunt vertoeven. Door zijn slanke vormgeving is dit de ideale oplossing voor kleine terrassen en balkons en zorgt buiten voor een behaaglijke sfeer, wat voor weer het ook is. Het scherm kan naar eigen inzicht en conform de bouwkundige omstandigheden worden gemonteerd op een kleiner terras en heeft een maximale uitval van 4 meter bij 450cm breed. Het scherm heeft een gesloten cassette en tracfix doekgeleiding waardoor het doek opgesloten zit in geleiders zonder kieren. De staanders zijn verstelbaar en er is geïntegreerd regenwater afvoer aanwezig. Bovendien zijn led-spots en led-line mogelijk en kan het scherm gekoppeld worden. Als montage in fundament niet mogelijk is, zijn er verzwaringskasten beschikbaar.

Ons assortiment

Plan een kennismaking

Waarom Zonwering Apeldoorn B.V.?

Bij Zonwering Apeldoorn B.V. gaan we verder dan alleen het leveren van producten. Wij bieden:

  • Deskundig Advies en Installatie: Onze experts helpen u bij het kiezen van de perfecte screens en zorgen voor een professionele montage zodat u direct gebruik kunt maken van uw product(en).
  • Uitstekende Klantenservice: Onze klanttevredenheid staat voorop. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.
  • Breed Assortiment: Wij bieden een breed assortiment aan screens van topmerken en onze eigen Expertlijn, zodat u altijd de beste keuze hebt.
  • Prijs en Kwaliteit   Eerlijke prijzen en helder uitleg, wat past bij uw levensstijl en behoort binnen de mogelijkheden van uw woning of kantoor.

Kies voor Zonwering Apeldoorn B.V. en ontdek de hoogwaardige, duurzame en stijlvolle screens die perfect passen bij uw wensen.