Markilux Knikarmschermen

Het mooiste ontwerp, en de beste kwaliteit.

De beste onder de zon

Markilux

Moderne zonweringsystemen voor de mooiste schaduw.
Wie voor Markilux kiest gaat voor duurzaamheid, design en de allerbeste kwaliteit onder de zon.
Al meer dan 40 jaar is Markilux de specialist uit Duitsland. Met hun unieke vormgeving, luxe en tijdloze producten gemaakt van de meest duurzame materialen onder de strengste kwaliteitscontroles heeft u een hoogwaardig zonweringsysteem waarbij kwaliteit en design voorop staan.

Kenmerkend voor Markilux is het moderne en strakke uiterlijk en prachtige vormgeving. Elk product wordt volledig op maat gemaakt waardoor u jarenlang plezier heeft van uw zonwering en nog vele uren kunt genieten van uw terras ook al is de zon allang onder gegaan. Met Markilux heeft u het optimale comfort, maakt u uw eigen unieke statement en heeft u een absolute meerwaarde voor uw woning.

Markilux werkt uitsluitend met geselecteerde dealers waar wij als Zonwering Apeldoorn BV zich met trots mag aansluiten.
U vindt bij ons in het Markilux assortiment: vrijstaande zonweringen, pergola-systemen, knikarmschermen en serrezonwering. 
Wij nodigen u dan ook graag uit om onze Markilux producten te ontdekken in onze showroom.

Markilux 5010

De 5010 is een veelzijdig zonnescherm dat gemakkelijk te bedienen is met een knop of app. Het kan worden gekoppeld tot drie systemen voor een grote schaduwruimte. De armen zijn voorzien van dubbele stalen kettingen en kunnen worden opgewaardeerd naar bionische pezen. Verchroomde eindkappen aan het uitvalprofiel zijn inbegrepen en een handbediende volant is mogelijk tot 210 cm hoog. Het scherm kan worden gekoppeld tot 14 meter en heeft een uitval tot 4 meter.

MX-3

Mooi vormgegeven rondingen, duidelijke belijning, een fascinerend kleurenspectrum – dat zijn de inhoudelijke kenmerken van de Markilux MX-3.
De kleurkeuze van het rond lopende frontpaneel biedt een unieke ontwerpveelzijdigheid en zelfs in gesloten toestand maakt het scherm indruk met zijn harmonieuze look.
Duidelijke belijning, technische superioriteit; wie van mooi vormgegeven rondingen in symbiose met een rechtlijnig design houdt gaat voor de Markilux MX-3

 • Maximale breedte x uitval 600 x 350 cm
 • Vrij te combineren kleuraccenten
 • Bionische pees
 • Ledspots en ledline mogelijk in de cassette
 • Volledig elektrisch
 • Ronde vormgeving met strakke lijnen en accenten

MX 900

Speciaal gemaakt voor lastige situaties en balkons waar het niet wenselijk is om wand- en plafondsteunen te bevestigen.

Met de MX-900 uitvoering van markilux heeft u staanders die dankzij de enorme klemkracht vast zit tussen vloer en plafond. Aan deze staanders kan het 900 scherm bevestigd worden met een hellingshoek net zo instelbaar als alle overige knikarmschermen. Door deze unieke en veilige constructie kunt u op uw balkonterras genieten van een heerlijke schaduw en uw uitzicht zonder de brandende zon.

We vertellen u heel graag meer over deze mooie zonwering in onze showroom

Markilux 6000

Een designscherm met vele gezichten – het ene nog mooier dan het andere.
U configureert uw individuele unieke exemplaar uit een brede selectie schermkleuren, decoratieve elementen en accessoires.
De Markilux 6000 maakt indruk met ideale verhoudingen en indrukwekkende technische waarden.
Één van de best verkochte knikarmschermen van Markilux vanwege zijn prachtige design.

 • Maximale breedte x uitval 700 x 400 cm
 • Design cassette
 • Volledig elektrisch
 • Elektrisch bedienbare volant mogelijk
 • Led verlichting en spots optioneel
 • Armen met bionsche pees
 • Variabele decoratieve zij-elementen
 • Tot 14 meter te koppelen

MX-1

Al op het eerste gezicht maakt de Markilux MX-1 compact indruk met haar unieke mix van vorm en functionaliteit.
In ingedraaide toestand valt de conisch toelopende cassette met een diepte van 38 cm op.
Oog in oog met de MX-1; U zult onder de indruk zult zijn.

 • Maximale breedte x uitval 700 x 415 cm
 • Unieke design door conische vorm en strakke lijnen
 • Bionische pees
 • Volledig elektrisch
 • Ledspots en ledline in voorlijst
 • Verlicht frontpaneel mogelijk
 • Prachtige kleurcombinaties mogelijk
 • Volant mogelijk in voorlijst

MX-4

Een scherm om U tegen te zeggen; zachte rondingen, doordachte vormgeving, op en top design om een architectonisch statement te maken en uitermate geschikt voor grote oppervlakten.

Een compleet pakket om aan de hoogste eis te voldoen op het gebeid van design, functionaliteit en duurzaamheid. Uit te breiden met LED-Line in de cassette, LED-spots, of met de markilux MX-4 wandlampen.

Maximale uitval 700 x 350cm of 600 x 400cm

Markilux 970

Markilux 970, strak, slank, kubistisch; een prachtig luxe scherm voor de levensgenieter.

Een scherm dat u kunt uitbreiden met verlichtingselementen, en volant zodat u nog beter beschermt bent tegen de laagstaande zon en u meer privacy heeft op uw terras. Het frontpaneel is in drie extra geanodiseerde accentkleuren verkrijgbaar: zilver, brons of zwart.

Maximale uitval 600 x 300cm of 500 x 350cm

 

Planet

Vrijstaande zonwewering Planet, een unieke blikvanger voor de perfecte schaduw in uw tuin en perfecte combinatie van parasol en zonnescherm. Tot 335 graden draaibaar zodat u de schaduw altijd daar hebt waar u dat wilt en uit te breiden met een Volant voor meer privacy en bescherming tegen de laagstaande zon.

Verlichting is optioneel mee te bestellen en afhankelijk van het model kunt u een uitval versus breedte creeeren van 600 x 300cm of 500 x 350cm

Markant

Vrijstaande zonwering Markant. Absolute perfectie!

Regen- en weerbestendig dankzij het geïntegreerde scherm en volledig naar smaak uit te breiden met verlichting, heaters en screens aan de zijkanten. 

Door de textiel look krijgt het alle luxe en allure alsof u alle dagen op vakantie bent, genieten tot in de late uurtjes met familie en vrienden dankzij deze prachtige overkapping.

Syncra

Syncra systeem om twee schermen aan elkaar te koppelen.

Ideaal voor horeca, dakterrassen en andere grote oppervlakten waar het de voorkeur geniet om een vrijstaande zonwering te plaatsen. 

De combinatie van twee kolommen en massieve dwarsverbinding zorgen voor extreme stabiliteit. Het systeem kan in de bodem worden verankerd of door middel van bezwaringskisten.

Weten wat voor u de mogelijkheden zijn?

Plan via deze link een vrijblijvend adviesgesprek in op uw locatie of in onze showroom en maak kennis met al onze mogelijkheden