Hoogwaardige Rolluiken van Topmerken

Zorgt voor een vertrouwd gevoel

Onze Rolluiken Collectie

Waarom kiezen voor rolluiken?

Met rolluiken heeft u privacy, veiligheid en comfort in één. Ook zijn rolluiken de beste manier om te isoleren en houdt u in de winter de warmte binnen en in de zomer de warmte buiten. Andere voordelen zijn:

 • Privacy
 • Veiligheid; geeft inbrekers stof tot nadenken
 • Isolatie bij warmte of kou
 • Geluidisolatie
 • Lichtdicht wanneer u na een lange nachtdienst weer tot rust wilt komen of omdat u graag donker slaapt
 • Besparen op energie
 • Geschikt voor SmartHome
 • Mogelijk in Solar uitvoering (dus geen snoeren en elektrapunten nodig)
 

Zonwering Apeldoorn heeft bewust gekozen voor een uitgebreide collectie rolluiken  van een beperkt aantal leveranciers die zich onderscheiden in duurzame onderdelen, sterke en dikkere lamellen en betrouwbare motoren waardoor u jarenlang kunt genieten van een goed werkend en degelijk product. 

Onze rolluiken zijn leverbaar in vele standaardkleuren voor zowel frame als lamel en naar wens kunnen omkasting, geleider en onderlijst op elke kleur gemaakt worden. U heeft altijd keuze in manuele bediening, elektrisch of geheel contactloos met Solar.

SmartHome of app-bediening

Ook zijn de al onze rolluiken en screens te bedienen met SmartHome systemen zoals met de Somfy Tahoma Switch Box, Alexa of met de Google Smarthome app bediening zodat u het hele jaar door maximaal kunt genieten van uw zonwering.

Door middel van een SmartHome app of bediening kunt u gemakkelijk uw rolluiken en/of screens besturen van afstand en zelfs vanaf uw vakantie adres. Zo kunt u optimaal gebruik maken van uw zonwering en kunt u op elk gewenst moment op een comfortabele manier uw huis afsluiten tegen indringers en beschermen tegen warmte en kou.

Dit hebben we in huis

Solar Rolluiken

Solar rolluiken zijn de perfecte oplossing als er geen kabels naar binnen kunnen worden geboord of als er geen elektrapunten binnen handbereik zijn. Dankzij de accuaandrijving werken uw rolluiken altijd en overal.  De motoren van onze solar rolluiken zijn fluisterstil en kunnen worden bestuurd via een app of handzender. Én u heeft via de app altijd inzicht in de accu-status en met de lichtsensor kunt u zelf instellen op welk moment het rolluik omhoog om omlaag gaat.

Somfy IO besturing

Met de nieuwste Somfy IO motoren bestuurt u uw rolluiken vrijwel geruisloos, zowel binnen als buiten en heeft u de stilste motor die er te krijgen is in de markt. Dankzij hun weerstand- en obstakelherkenning voorkomt u stuklopen van het rolluik en schade tussentijds; een bekend fenomeen in de winter bij condens en vorst.

Rolluiken van Sunmaster

Bij Sunmaster heb je keuze uit verschillende varianten en bepaalt u zelf de uitstraling van het rolluik, kies je bijvoorbeeld voor een vierkante kast met of zonder afgeschuinde kant of wordt het een ronde kast? Ook is er een extra kleine kast mogelijk en zijn de rolluiken leverbaar tot 4 meter breed.

sunmaster rolluiken

Husol en Heroal rolluiken

Optimale bescherming

Stevig en solide, Duitse kwaliteit in een Nederlands jasje. Leverbaar in vele standaard kleuren en kleuren op aanvraag

Somfy

Standaard levert Husol Somfy motoren in al haar producten. Is het rolluik voorzien van de Somfy S&SO RS100 io motor dan is het rolluik is ongekend stil. Zowel binnen als buiten hoort u de motor vrijwel niet bij het openen en sluiten van de rolluiken.

Husol en Heroal Rolluiken

Onze eigen Expertlijn rolluiken

Naast de bekende merken hebben we onze eigen Expertlijn rolluiken ontwikkeld, die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. Onze Expert rolluiken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren combinaties frame en lamel.

Onze Eigen Expertlijn Rolluiken

Waarom kiezen voor rolluiken van Zonwering Apeldoorn BV?

 • Maatwerk: Onze rolluiken worden op maat gemaakt om perfect passen en afsluiten
 • Inclusief montage: Wij leveren onze screens en rolluiken inclusief montage zodat we van begin tot eind een goed product kunnen waarborgen.
 • Energiezuinig: Onze (solar)rolluiken helpen u energie te besparen, zowel in de zomer als in de winter.
 • Kwaliteit en duurzaamheid: Wij leveren alleen hoogwaardige rolluiken die lang meegaan en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.
 • Deskundig  en eerlijk advies: Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste rolluiken voor uw ruimtes.

Plan een kennismaking

Waarom Zonwering Apeldoorn B.V.?

Bij Zonwering Apeldoorn B.V. gaan we verder dan alleen het leveren van producten. Wij bieden:

 • Deskundig Advies en Installatie: Onze experts helpen u bij het kiezen van de perfecte rolluiken en zorgen voor een professionele montage, zodat u direct kunt genieten van uw product(en).
 • Uitstekende Klantenservice: Onze klanttevredenheid staat voorop. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.
 • Breed Assortiment: Wij bieden een breed assortiment aan rolluiken van topmerken en onze eigen Expertlijn, zodat u altijd de beste keuze hebt.
 • Prijs en Kwaliteit: Eerlijke prijzen en heldere uitleg, passend bij uw levensstijl en binnen de mogelijkheden van uw woning of kantoor.

Kies voor Zonwering Apeldoorn B.V. en ontdek de hoogwaardige, duurzame en stijlvolle rolluiken die perfect passen bij uw wensen.