Hoogwaardige Rolluiken van Topmerken

Voor een veilig en vertrouwd gevoel

Onze rolluiken collectie

Waarom kiezen voor rolluiken?

Met rolluiken heeft u privacy, veiligheid en comfort in één. Ook zijn rolluiken de beste manier om te isoleren en houdt u in de winter de warmte binnen en in de zomer de warmte buiten. Andere voordelen zijn:

  • Privacy
  • Veiligheid; geeft inbrekers stof tot nadenken
  • Isolatie bij warmte of kou
  • Geluidisolatie
  • Lichtdicht wanneer u na een lange nachtdienst weer tot rust wilt komen of omdat u graag donker slaapt
  • Besparen op energie
  • Geschikt voor SmartHome
  • Mogelijk in Solar uitvoering (dus geen snoeren en elektrapunten nodig)
  • Fluisterstil met de nieuwste RS100 motor van Somfy

Rolluiken van Sunmaster

Sunmaster en Heroal, samen een perfect koppel voor sterke en mooi afgewerkte rolluiken.

Kies uit uit verschillende varianten en bepaal zelf de uitstraling van het rolluik, kies voor een kubistische vierkante kast of voor net even iets meer verfijnd met de afgeschuinde kant. Maar ook rond is een optie naast de vele mooie standaard kleuren.

Leverbaar tot 4 meter breed en mogelijk met een extra kleine kast.

Onze eigen Expertlijn rolluiken

Naast de bekende merken hebben we onze eigen Expertlijn rolluiken ontwikkeld, die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. Onze Expert rolluiken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren combinaties frame en lamel.

Husol en Heroal rolluiken

Optimale bescherming

Stevig en solide, Duitse kwaliteit van Heroal in een Nederlands jasje. Leverbaar in vele standaard kleuren en afwerkingen.

Somfy

Leverbaar met de nieuwste RS100 motoren waardoor het rolluik ongekend stil op en neer beweegt, zowel binnen als buiten. Standaard voorzien van optilbeveiliging en volledig slim bestuurbaar.

SmartHome of app-bediening

Ook zijn de al onze rolluiken en screens te bedienen met SmartHome systemen zoals met de Somfy Tahoma Switch Box, Alexa of met de Google Smarthome app bediening zodat u het hele jaar door maximaal kunt genieten van uw zonwering.

Door middel van een SmartHome app of bediening kunt u gemakkelijk uw rolluiken en/of screens besturen van afstand en zelfs vanaf uw vakantie adres. Zo kunt u optimaal gebruik maken van uw zonwering en kunt u op elk gewenst moment op een comfortabele manier uw huis afsluiten tegen indringers en beschermen tegen warmte en kou.

Vraag een offerte aan