Screens

Privacy, comfort en gewoon ontzettend mooi

Wel uw mooie uitzicht op uw tuin en terras behouden maar liever niet de felle zon naar binnen?

Screens

Met screens heeft u een prachtige combinatie in zowel het verhogen van uw privacy als isolatie en ze zijn ook nog eens mooi om te zien. Screens worden ook wel zip-screens of ritsscreen genoemd, deze uitvoering is dan ook herkenbaar door de ritsen in zijgeleiders. Hierdoor zijn uw screens windvast en blijven ze altijd mooi strak in het frame hangen, jaar na jaar in weer en wind.

Met onze screens bepaald u zelf hoeveel zon u binnen laat, en hoeveel warmte, kou en zicht u prettig vindt en heeft u vrijwel net zoveel isolatiewaarde als met een rolluik.

Onze screens zijn

 • Isolerend
 • Privacy verhogend
 • Beschermend tegen schadelijke U-straling voor bijvoorbeeld uw meubels
 • Comfort verhogend en daarmee ideaal voor wonen en werken
 • Gemaakt van duurzame materialen en onderdelen van betrouwbare leveranciers
 • Geschikt voor SmartHome
 • Manueel, elektrisch bedienbaar of mogelijk in solar
 • Wind- en weervast
 • Strak en mooi vorm gegeven waardoor ze passen bij elke stijl
 • Fluisterstil met de nieuwste RS100 motor van Somfy

 

Of u nu kiest voor de gewone screen of de zip-screen (ritsscreen) of voor handmatig, elektrisch of solar. Wij adviseren graag welke uitvoering het beste bij u past.

Solar screens

Onze solar screens zijn de perfecte oplossing wanneer er geen kabels naar binnen kunnen worden geboord of wanneer er geen elektrapunten binnen handbereik zijn. Dankzij de aandrijving op accu werkt uw screen te allen tijde.

De motoren van onze solar screens zijn fluisterstil en kunnen worden bestuurd met app of handzender en zijn dankzij hun strakke vormgeving ook nog eens mooi om te zien. 

Zipscreens

Zipscreens (ritsscreens) zijn de beste screens onder de zon; windvast en weervast dankzij de ritssluiting aan beide kanten. Deze ritsluiting biedt houvast en voorkomt klapperen en opbollen bij wind en geven een langdurig super strak en mooi eindresultaat

Sunmaster

Vakwerk, handwerk en maatwerk uit Nijkerk. Eigen ontwerp en assemblage.

Sunmaster screens staan voor betrouwbare materialen die lang meegaan met de beste technieken. Oog voor design, gebruiksvriendelijke bediening, duurzaamheid en recyclebare materialen.

Husol Heroal en Somfy

Duitse kwaliteit van Heroal en Nederlandse assemblage en al jaren lang een gouden duo in combinatie met Somfy.

Een meer dan vertrouwd en bekend merk. Ontdek de elegantie en effectiviteit van Husol screens, ontworpen voor ultieme bescherming en privacy zonder in te leveren op stijl.

Expert, ons huismerk screens

Naast de bekende merken hebben we onze eigen Expert screens ontwikkeld; een serie die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. Én als een van de weinig screens is de Expert screen van Zonwering Apeldoorn B.V. te verkrijgen met een onderlat die volledig in de kast verdwijnt waardoor u van binnen meer uitzicht behoudt en een nóg strakker en modernere look creëert.

Onderhoud en montage van screens

Screens zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Is na jaren de motor aan vervanging toe?

Geen probleem, de motoren zijn vrij eenvoudig te vervangen en de screens opnieuw af te stellen. Ook doek en band kunnen vervangen worden. Wilt u meer weten? Bel of mail ons dan gerust!

Waarom kiezen voor Zonwering Apeldoorn

 • Uitstekende Klantenservice: onze klanttevredenheid staat voorop. We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen
 • Breed Assortiment: ruime keuze in topmerken, kleuren en mogelijkheden
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding: eerlijke prijzen en heldere uitleg, passend bij uw levensstijl en binnen de mogelijkheden van uw woning of kantoor.
 • Eigen montagedienst: eigen monteurs die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op zonweringgebied en garant staan voor een professionele montage.
 • Onderhoud en service: ook wanneer uw bestaande zonwering defect is komen we graag bij u langs 

Plan een kennismaking