Hormänn garagedeuren, en Hormänn voordeuren

Veilig, comfortabel en klimaatneutraal

Ontdek Hörmann Garagedeuren en Voordeuren bij Zonwering Apeldoorn BV

Bij Zonwering Apeldoorn BV zijn we er trots op dat we niet alleen hoogwaardige zonweringoplossingen bieden, maar ook een uitgebreide selectie aan Hörmann garagedeuren en voordeuren.

Stap 1: Verken Onze Collectie

Bij Zonwering Apeldoorn BV bieden we een scala aan stijlen, kleuren en materialen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke uitstraling of een klassieke, tijdloze stijl, u zult zeker iets vinden dat bij uw smaak en stijl van uw woning past.

Hörmann garagedeuren en voordeuren worden op maat gemaakt en met onze actie-deuren heeft u al een garagedeur inclusief standaard aandrijving, handzender en montage vanaf € 1699,-* of een actie aluminium voordeur, ThermoSafe met RC3-veiligheidsuitrusting, vanaf € 3299,-*

Stap 2: Persoonlijk Advies op Maat

Elke woning is uniek is, daarom bieden we persoonlijk advies op maat. Ons deskundige team staat klaar om met u te praten en uw wensen en eisen te bespreken. Of u nu extra nadruk legt op beveiliging, isolatie of design; wij helpen u bij het kiezen van de juiste deur voor uw huis.

Stap 3: Vakkundige Installatie

Zodra u de perfecte deur heeft gevonden, kunt u rekenen op onze ervaren monteurs voor een naadloze en professionele installatie.

Bij Zonwering Apeldoorn BV streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en service. Wij zijn uw vertrouwde bron en dé nummer één voor Hörmann garagedeuren en voordeuren in Apeldoorn en omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw afspraak te plannen.

 

*Actiedeuren zijn leverbaar in speciale actie kleuren en actie maten en exclusief demontage en afvoer van de oude deur. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden

De voordelen van Hormänn garagedeuren en voordeuren

Geniet van de hoogste kwaliteit garagedeuren en voordeuren van Hörmann.

  • Veilig: met inbraakbeveiliging en vingerklembeveiliging
  • Comfortabel: met stille werking en smart home systeem
  • Klimaatneutraal: met bescherming tegen hitte, inkijk en verblinding
  • Onderhoudsvrij: met weerbestendigheid, duurzaamheid en reinigbaarheid
  • Maatwerk: met diverse accessoires, grepen en breedtes tot 600cm

Daarnaast profiteert u van 10 jaar garantie.

 

Opzoek naar inspiratie?

Veel gestelde vragen

Hörmann biedt een breed scala aan garagedeuren, waaronder sectionaaldeuren, kanteldeuren, zijwaartse garagedeuren, roldeuren en openslaande garagedeuren. Deze deuren zijn beschikbaar in verschillende stijlen, materialen en kleuren om aan de behoeften en smaak van de klant te voldoen.

Ja, Hörmann biedt vaak opties voor maatwerk en personalisatie. Klanten kunnen deurpanelen, kleuren, handgrepen en accessoires kiezen om de voordeur aan te passen aan hun specifieke

Het kiezen van de juiste garagedeur hangt af van verschillende factoren, zoals uw huisstijl, beschikbare ruimte, isolatiebehoeften en beveiligingsvoorkeuren.

Ja, Hörmann garagedeuren zijn ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Ze zijn uitgerust met hoogwaardige isolatiematerialen en afdichtingen om warmteverlies te minimaliseren, waardoor uw energierekening kan worden verlaagd. De mate van isolatie kan variëren afhankelijk van het gekozen model.

Hörmann hecht veel waarde aan veiligheid. De garagedeuren zijn voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals anti-inbraakvergrendelingen en veiligheidsranden om letsel te voorkomen. Ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en -voorschriften.

Als extra optie kunt u het extra pakket RC2-veiligheidsuitrusting aanschaffen; hiermee heeft uw deur een gecertificeerde inbraakwering conform DIN/TS 18194 en is ten minste 3 minuten bestand tegen inbraakpogingen met gereedschappen zoals schroevendraaiers, tangen en wiggen

Om uw Hörmann garagedeur in optimale staat te houden, is regelmatig onderhoud aanbevolen. Dit omvat het smeren van bewegende onderdelen, controleren op slijtage en het schoonhouden van de rails en afdichtingen. U kunt ook gebruikmaken van de service en onderhoudsdiensten die door Hörmann-dealers worden aangeboden.

Hörmann garagedeuren en voordeuren worden op maat gemaakt en de prijs is dan ook afhankelijk van diverse factoren zoals maat, uitvoering, uw persoonlijke wensen en andere zaken.

Met de actie-deuren aanbieding van Hörmann heeft u al een garagedeur inclusief standaard aandrijving, handzender en montage vanaf € 1699,-* of een actie aluminium voordeur, ThermoSafe met RC3-veiligheidsuitrusting, vanaf € 3299,-*

Hormänn Renomatic L Slategrain

Garagedeur

– L-Profilering
– dubbelwandig geïsoleerd
– standaard met zilverkleurige zinklaag en beschermingslak
– standaard met ProMatic aandrijving
– incl. handzender
– in Slategrain

Actiematen:

– 2375 x 2000 mm
– 2375 x 2125 mm
– 2500 x 2000 mm
– 2500 x 2125 mm

Het Slategrain-oppervlak voor garagesectionaaldeuren zorgt met een ingefreesde leisteenstructuur voor een bijzonder modern deurdesign. Het oppervlak is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren, waaronder verkeerswit en antraciet.

Hormänn RenoMatic M Woodgrain

Garagedeur

– M-Profilering
– dubbelwandig geïsoleerd
– standaard met zilverkleurige zinklaag en beschermingslak 
– standaard met ProMatic aandrijving 
– incl. handzender
– in woodgrain óf decocolor (zaagsnedemotief of gelakt)

Actiematen:
– 2375 x 2000 mm
– 2375 x 2125 mm
– 2500 x 2000 mm
– 2500 x 2125 mm

Authentieke uitstraling door het zaagsnedemotief en de robuustheid.

Hormänn RenoMatic L Planar

Garagedeur

– L-Profilering
– dubbelwandig geïsoleerd
– standaard met
zilverkleurige zinklaag en beschermingslak
– standaard met ProMatic aandrijving
– incl. handzender
– in Slategrain

Actiematen:
– 2375 x 2000 mm
– 2375 x 2125 mm
– 2500 x 2000 mm
– 2500 x 2125 mm

Elegante en mooie matte afwerking perfect voor de moderne woning. Leverbaar in 6 exclusieve Matt Deluxe kleuren en 3 natuurlijke houtlook actiedecors.

Actie voordeur Thermo65

Voordeur

Actiematen:
– tot 1250 x 2250 mm
– aluminium deurblad
– 65mm

– 7 standaard actiekleuren
– of 3 actiedecors tegen meerprijs
– of 7 matt-deluxe kleuren tegen meerprijs
– kant en klaar inclusief kozijn
– zijpanelen, deurbeslag e.d. optioneel bij te bestellen

Actie voordeur ThermoSafe

Voordeur

Actiematen:
– tot 1250 x 2250 mm
– aluminium deurblad
– 73mm
– met of zonder beglazing
– 3-voudig geïsoleerd glas met veiligheidsglas

– keuze uit 8 actiekleuren
– of 3 klassieke actie motieven
– optioneel met zijdelen en/of bovenlicht
– kant en klaar inclusief kozijn

Plan een kennismaking

Dit hebben we in huis