Lamellendak

Duurzaam, en erg comfortabel

Lamellendak

Voor wie op zoek is naar strak en modern design met een luxe uitstraling.

Een lamellendak is een metalen overkapping bestaande uit horizontale lamellen die je kunt kantelen om het zonlicht te regelen of om je terras van regen af te sluiten. Hiermee heeft u gegarandeerd een comfortabele buitenomgeving die het hele jaar door te gebruiken is en met screens aan de zijkanten uit te breiden is voor nog meer comfort.

Een ander groot voordeel van een lamellendak is dat het veel duurzamer is dan traditionele overkappingen. Het materiaal dat wordt gebruikt voor de lamellen is over van hoge kwaliteit aluminium en bestand tegen allerlei weersomstandigheden waardoor het dak jarenlang meegaat zonder dat het veel onderhoud nodig heeft.

Naast de voordelen van het ontwerp en de duurzaamheid, is een lamellendak ook een goede investering voor je huis. Een goed ontworpen lamellendak kan de waarde van je huis aanzienlijk verhogen, waardoor het een slimme keuze is voor huiseigenaren die op zoek zijn naar manieren om hun huis te verbeteren en voorkeur hebben voor een moderne architectuur.

Onze lamelledaken worden op maat gemaakt en uitsluitend geplaatst door onze vakkundige specialisten.

Weten wat voor u de mogelijkheden zijn?

Plan via deze link een vrijblijvend adviesgesprek in op uw locatie of in onze showroom en maak kennis met al onze mogelijkheden

Dit hebben we in huis