Knikarmschermen

De hooste kwaliteit, de beste service.

Knikarmscherm

Een van de bekendste zonweringsproducten is het knikarmscherm; Met de mooie designs van tegenwoordig is het meer dan alleen een toegevoegde waarde aan uw woning en wooncomfort.

Een knikarmscherm is een zonnescherm dat aan de buitengevel wordt gemonteerd en is voorzien van verstelbare armen die uitvouwen om schaduw te creëren. Dit maakt het de perfecte oplossing om uw buitenruimte te beschermen tegen de zon en hitte, terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van de frisse lucht en uw terras en tuin.

Onze knikarmschermen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs en worden altijd op maat gemaakt zodat u er zeker van kunt zijn dat er altijd een scherm is dat past bij uw smaak, de architectuur van de woning en aansluit op uw wensen.

Bovendien zijn onze schermen van hoge kwaliteit en worden ze vervaardigd met duurzame materialen, zodat u er vele jaren van kunt genieten. Met een knikarmscherm kunt u uw buitenruimte transformeren tot een comfortabele en schaduwrijke omgeving, ideaal om te ontspannen, lekker lang te tafelen of nog lang na te genieten zelfs als de zon al onder is.

Bovendien kan het ook de temperatuur in uw huis of bedrijf aanzienlijk verlagen, waardoor u op de lange termijn geld bespaart op uw energierekening.

Bij Zonwering Apeldoorn BV heeft u keuze uit kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten en door vakkundige montage heeft u jarenlang plezier van uw investering.

Wacht niet langer en neem contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen!

Plan een kennismaking

Opzoek naar inspiratie?

Dit hebben we in huis